Nyhedsbrev for Karré 8 Maj 2015

Dato: 16-05-2015

Kære Nyhedsbrevsmodtager

Nyhedsbrev for Karré 8, Maj 2015

Byggesagen

Københavns Kommune siger nu ja til helhedsplansforslaget og presser på Landsbyggefonden, men som det ser ud nu bliver det sandsynligvis først tidligst i 2016 hvor beboerafstemningen om det endelig projekt kan foretages ved et beboermøde. Der er derfor for nærværende ikke behov for beboermøder om projektet før der sker en mere konkret udvikling. Vi vil løbende holder jer orienteret når der sker nyt i sagen.

Gården

I gården bliver der senere opsat 3 griller hvoraf den ene bliver reserveret til halalkød. En del af den sydlige pergola vil blive overdækket af gennemsigtigt plasttag så man også kan opholde sig der under regnvejr.
Til planteudvalget meldte der sig i første omgang 7 medlemmer, men du kan stadig nå at deltage det ved at at møde dem i gården eller lægge en seddel i bestyrelsens postkasse hvis du vil være med til at plante i gården. De har allerede hentet jord og plantet nogle planter og sået frø. Så det vil snart spire frem med grønne skud.

Loppemarked

Sommertid er loppemarkedstid og derfor er der loppemarked lørdag d. 6/6 kl 10 - 16 så ryd gemmerne og stil din bod op i gården og deltage i en hyggelig dag i gården.

Hjemmeside

Afdelingen har en hjemmeside - www.karre8.dk - som nu endelig er fuldt funktionsdygtig og vi vil gerne opfordre alle beboere til at tilmelde sig til at modtage nyhedsbreve - gå ind på denne side http://www.karre8.dk/page.35273.nyhedsbrev.aspx hvor du kan tilmelde dig. Hjemmesiden indeholder information om afdelingen og du kan du også oprette opslag, skrive til bestyrelsen og bestille vasketid.

Bestyrelsen ønsker alle beboere en god sommer.« Tilbage til oversigt

Frederiksholm Karré 8
Borgbjergsvej 41-55
Borgmester Christiansens Gade 35-37
Harald Jensens Gade 2-8
K.M. Klausens Gade 32-48
2450 København SV

SJELDANI Boligadministration
P. Knudsens Gade 1
2450 København SV
Tlf.: 33242111

Email: info@sjeldani.dk
Hjemmeside: www.sjeldani.dk

Antal besøgende: 136642 (denne uge: 724)